Lediga tjänster

Snickare till TB-AB i Norrort

 

Vill du ingå i ett nytänkande och modernt byggföretag med mångårig branscherfarenhet? Vi expanderar och söker nu fyra duktiga snickare till vår serviceavdelning.

 

Om tjänsten

 

TB Tyresöbyggarna AB är idag 54 anställda och har vårt huvudkontor i Skogås. Vi har just nu ett behov av att anställa drivna snickare till vår nyproduktion Norrort.

 

Som snickare på nyproduktion hos oss kommer du att arbeta med allt från kök till stomresning. Vi samarbetar vanligtvis i team om två personer i de dagliga uppgifterna som arbetar självständigt med stöd från våra erfarna arbetsledare.

 

Om oss

Vår filosofi är att alltid tänka efter före, på så sätt vet vi att vi skapar ett mervärde för kunden. Vi eftersträvar att alltid vara så effektiva som möjligt, ekonomiskt, tidsmässigt och kvalitetsmässigt. Vi är ett byggföretag som består av drivna och branschkunniga personer i blandade åldrar med mångårig samlad erfarenhet. Vi är ett komplett byggföretag som jobbar inom alla områden. Vi har kompetens inom nyproduktion, entreprenad samt service.

 

För oss har alltid hög trivsel och laganda varit viktiga faktorer. Vi är ett sammansvetsat gäng som tar oss an utmaningarna tillsammans och ser till att ha roligt på vägen. Exempelvis genom gemensamma aktiviteter och firanden.

 

Om dig

 

Vi söker dig med följande kompetens

  • Självgående snickare med yrkesbevis alternativt dokumenterad erfarenhet
  • Behärskar det svenska språket i tal och skrift

 

Vi kommer även lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du

  • Är en lojal lagspelare som ställer upp när dina kollegor behöver dig
  • Har en hög arbetsmoral, yrkesstolthet och värdesätter kvalitet i ditt arbete
  • Är målinriktad och arbetar för att genomföra dina åtaganden på utsatt tid

 

Vid frågor om jobbet, maila till info@tb-ab.se.

Sista ansökningsdagen är 2022-09-01

 

Vi ser mångfald som en styrka på vår arbetsplats och eftersträvar därför att rekrytera medarbetare av olika kön och bakgrunder.

 

Vi ser fram emot din ansökan!